Wellness in Brabant

Gezondheid is heel erg belangrijk in het leven, hoe meer je erop let hoe schoner en gezonder je wordt. Huidverzorging en ontspanning is hier een voorbeeld van. Ontspanning kan er voor zorgen dat je fysiek maar ook mentaal je beter gaat voelen. Daarom is een sauna bezoeken geen slecht idee, maar waar en welke sauna's zijn eigenlijk de beste in Brabant? In deze tekst zal ik u een paar goede spa resorts en of sauna's aanbevelen zodat u uiteindelijk met een goede ervaring gezonder in je lijf kan voelen.

1. Thermen Goirle

Dit is een resort die er misschien van buiten er klein uit ziet, maar dit is helemaal niet het geval. Thermen Goirle is een redelijk grote resort met van alles en nog wat. De prijzen zijn ook best redelijk, de ingang prijs is ongeveer 33 euro (waarbij het in de avond maar 24 euro is, een stuk goedkoper dus). De extra dingen zoals extra handdoeken of extra services zijn ook wel een beetje aan de prijzige kant maar dit valt ook wel mee. Voor de rest heeft het resort een goede klanttevredenheid, klanten geven dit resort een 4,4 van de 5 sterren. Het is wel belangrijk om te weten dat als u er naartoe wilt gaan moet u een reservering plaatsen. Hiervoor moet u dan met het resort contact leggen en zij helpen u vandaaruit.

2. SpaSense

SpaSense is een resort met een unieke architectuur, hun geven heel veel aan de thema's die het resort heeft zoals het kerst resort waarbij het resort vol met pracht versiert wordt. Het is wel zo dat de prijzen daar een beetje duurder zijn. De ingangsprijs is al 47 euro (in de avond is dit 28 euro). Terwijl zij een prachtige resort hebben is het voordeel van dit resort dat het ook redelijk goede deals heeft zoals in de herfst of in de kerstvakantie. Ook is het voordeel dat de extra dingen goedkoper zijn, daarnaast zijn er ook meer services die aangeboden worden zoals een snoezel ritueel of een klankschaal ritueel enz. Voor de rest word er ook heerlijk eten aangeboden waarbij u kunt relaxen en daarna ook nog lekker kan genieten van maaltijden, let wel op dat dit ook een prijs heeft. Dit wordt dus niet aangeboden terwijl u al betaald heeft voor het verblijf

3. Wellnessboot Mill

Dit is wel een van de uniekste resorts in Brabant, het resort is namelijk een boot. Zodat je echt kan voelen als of je in een cruise zit. Terwijl het zeer uniek is, heeft het resort een goedkopere ingang prijs. Het nadeel is wel dat de services die zij aanbieden best wel prijzig kunnen zijn. Naast de prijs is het toch het gaan waard doordat het resort uniek is en dat het best een vertrouwde plek is. Het resort bestaat namelijk 25 jaar. Ook heeft het goede feedback vanuit de klanten. De klanten geven dit resort daarom ook een 4 van de 5 sterren in het algemeen. Daarnaast wordt er zelfs ondersteuning gegeven aan zwangerschappen en zijn er nog veel meer extra dingen wat u kan krijgen en waarop gelet kan worden.

4. Devarana Sauna Beauty Resort

Devarana Sauna Beauty Resort is een resort met ook heel veel verschillende services maar ook veel opties zodat u niet zo lang hoeft te wachten. Helaas is het resort niet zo zeer ruim, daarnaast heeft het resort wel een luxe uitstraling. Dit resort is ook helaas nog duurder dan de andere benoemde resorts, maar met wat het resort allemaal te bieden heeft is het de moeite waard. Voor de rest is er best wel een klanttevredenheid maar het is niet perfect. Naast een paar kleine problemen zijn klanten daar nog best tevreden met de services die zij aangeboden krijgen. De klanten geven het resort een 4,4 van de 5 steren. Een prachtige score voor een prachtig resort.

5. SpaPuur

Dit sauna resort zit wel in de stad helaas maar dit is niet perse een nadeel. Het resort heeft namelijk een grote en ruime ruimte. Ook is het nadeel dat er bijvoorbeeld niet veel sauna cabines beschikbaar zijn. Daarnaast heeft dit resort ook veel opties en terwijl de prijs ook zeer gunstig is. Er zijn zelfs opties en services om te kiezen die gratis aangeboden wordt. Dit resort heeft ook acties en deals zoals in de herfst waarbij het korting aanbied of een heel pakket aanbied met een lagere prijs.

In het algemeen

Dit zijn dus mijn aanbevelingen die in Brabant beschikbaar zijn, hele mooie resorts in het algemeen met goede beoordelingen. Het kan soms wel prijzig zijn, maar het is het totaal waard. Al helemaal voor uw gezondheid. Ook is Brabant een mooie provincie om naar toe te gaan als een uitje. Er is veel te doen en te beleven. Ook in de resorts zijn er zo veel opties en services vanuit u kan kiezen. Ik zou u ook aanraden om het in een vakantie te plannen in plaats van in bijvoorbeeld het weekend. Het is belangrijk dat u zich goed ontspant en ook het landschap van Brabant ontdekt. Dit kan niet gedaan worden in een weekend. Het zou ook voor uw geld een beetje zonde zijn, voor een klein weekendje kan het wel prijzig zijn, maar voor een vakantie is het de moeite waard. Ook is het misschien handig om naar tijdelijke deals te kijken of om in bijvoorbeeld de kerst, de herfst of de zomer te gaan. Op deze momenten zijn de resorts het goedkoopst.

Het is daarnaast ook belangrijk om te kijken naar wat u nodig heeft als ontspanning. Het is handig om op daarop te focussen, bijvoorbeeld als u stress heeft om vandaar uit uw opties te kiezen, of als u massages nodig heeft omdat uw lichaam een beetje stroef voelt om dan vandaaruit de juiste opties te kiezen. Het zou zonde zijn als u alles heeft gedaan maar niet de opties kiezen die u mogelijk kunt helen aan bijvoorbeeld stress of als u last heeft van gespannen spieren.

Het is dus handig om te kijken wat uw budget is en te kijken wat u nodig heeft. Vandaar uit kunt u hopelijk met deze aanbevelingen een mooie resortvakantie hebben en kunt u ervan goed genieten.