Het sein staat op groen, de sauna mag weer open! Vanaf dinsdag 7 juli ben je van harte welkom voor jouw avondje Brabant Sauna.

Het zal wel even wennen zijn, want óók wij zullen, voor jouw en onze gezondheid, moeten voldoen aan de gestelde veiligheidseisen met als doel;

Een avondje ontspanning voor lichaam en geest in een veilige omgeving.

Voor ALLE bezoekers geldt dat wij, conform de richtlijnen, gaan werken met reserveringen voor saunabezoek en massage.

Bij reservering en bij binnenkomst vragen we je naar je gezondheid (zie bijlage), heb je klachten dan vertrouwen wij erop dat je je verantwoordelijkheid neemt en je reservering tijdig verplaatst.

Reserveren kan telefonisch, via het contactformulier op de website, een sms of app.

Je maakt je reservering voor aankomst in één van de drie tijdsblokken t.w. 18.30-18.45 en 19.00 (en later). Dit is nodig vanwege de beperkte kleed- en doucheruimte. De intake per tijdsblok is maximaal 6 gasten. Wij ontvangen maximaal 25 gasten per avond.

Kom beslist niet eerder dan de afgesproken tijd.

Wij nemen de tijd om je te informeren over de gang van zaken met betrekking tot 1.5 meter afstand houden, zitplaatsen, looproutes etc. Op diverse plaatsen zal zeep desinfectiemiddel en papier beschikbaar zijn waarmee je je handen, stoel, ligbed etc. kunt reinigen.

Neem je eigen tijdschrift of boek mee, in verband met de hygiëne zijn er tijdelijk geen tijdschriften beschikbaar.

Vriendelijk verzoeken wij je om je aan onze instructies te houden, zodat iedereen kan genieten van een ontspannen avondje sauna in een veilige omgeving.

Wij hebben er weer zin in om jou te mogen ontvangen, blijf gezond en let op elkaar. Samen moeten we het doen.

GEZONDHEIDSCHECK voor bezoekers:

Stel jezelf voor je komst naar Brabant Sauna de volgende vragen: Beantwoord je een van de vragen met ‘ja’ blijf dan thuis. Het bezoek moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheid klachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?