Genieten van een ontspannende massage?

Informeer naar onze mogelijkheden!

In onze sauna kunt u gebruikmaken van diverse massages. Deze massages worden verzorgd door verschillende masseurs, elk gespecialiseerd in hun eigen technieken. Deze masseurs zijn echter niet altijd aanwezig. Daarom adviseren wij u (minimaal 24 uur) voor uw bezoek contact met ons op te nemen omtrent de beschikbaarheid van onze masseurs.

Hieronder vindt u een beschrijving en de prijzen van de diverse massages die wij aanbieden.

        
Ontspanningsmassage met Rebalancing-technieken

Even alles vergeten en volledig tot rust komen met een heerlijke ontspanningsmassage. Alles is er bij deze massage op gericht om je zowel geestelijk als lichamelijk weer in balans te brengen. Door deze massage word je je meer bewust van je lichaam, je gevoelens, je gedachten en vooral ook van je spanningen. Vaak voel je alle spanningsplekken pas als ze aangeraakt worden. Door gebruik te maken van de juiste technieken kun je deze spanningen loslaten.

Duur: minimaal ½ uur.

Prijs: ½ uur € 22,00
  ¾ uur € 33,00
  1 uur  € 44,00 

 Hotstone massage

De naam zegt het al: een massage met “warme stenen”. Bij deze massage wordt gebruikt gemaakt van basaltstenen die zijn opgewarmd in water van ca. 47 graden. De stenen worden op knooppunten van het lichaam gelegd, zoals de wervelkolom, de palmen van de handen en tussen de tenen. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. Vervolgens wordt met warme olie en warme stenen gemasseerd. Hierbij wordt zowel de voor- als achterzijde van het lichaam gemasseerd.

Duur: minimaal 1 uur; reserveren noodzakelijk

Prijs: € 42,00 per uur

Lomi Lomi massage

Deze massage wordt uitgevoerd met warme heerlijk geurende olie. Bij deze massage wordt zowel de voor- als de achterzijde van het lichaam gemasseerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen. Hierbij wordt niet alleen met de handen maar ook met de onderarmen en ellebogen gemasseerd.

Duur: minimaal ¾ uur

Prijs: ¾ uur € 33,00
  1 uur  € 44,00 

        
Sportmassage

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van specifieke handgrepen om de doorbloeding te stimuleren waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse technieken: effleurages (strijkingen), petrisages (knedingen), fricties (wrijvingen), schuddingen, tapotages (kloppingen) en drukpunt (shiatsu) massage ter opheffing van een blokkade. De intensiteit van deze massage kan heel verschillend zijn en wordt aangepast aan de persoon en de situatie. Als het stevig wordt uitgevoerd, werkt het stimulerend en als het zacht wordt uitgevoerd werkt het ontspannend. Na een stevige massage wordt vaak op een rustige energetische manier afgesloten. Bij sportmassage kan ook worden gekozen voor deelmassages (nek, schouders, rug, benen).

Duur: minimaal ½ uur

Prijs: ½ uur € 22,00
  ¾ uur € 33,00
  1 uur  € 44,00