Kindersaunadag

zondag 10 februari 2019

logo5

Kinderen zijn altijd van harte welkom in onze sauna, daarom ontvangen wij regelmatig(groot)ouders met hun (klein)kinderen. Omdat wij niet in het weekend of overdag geopend zijn, is er weinig gelegenheid om kinderen kennis met Brabant Sauna te laten maken.

Daarom lijkt het ons een goed idee om op zondag 10 februari een speciale kindersaunadag te organiseren. Die dag zullen wij de temperatuur van het zwembad wat verhogen zodat er ook wat langer gezwommen kan worden. Hiervoor kunnen zwemattributen mee worden gebracht.

klik hier en lees hoe de kindersaunadag eruit ziet
Heb je interesse of ken je iemand voor wie dit een leuk uitje is? Laat het ons weten.

 

Zin in zen

zondag 31 maart 2019

zininzen

Beste Sauna liefhebber,

Wie wil dat nou niet, een verwendag speciaal voor jou. Inzicht krijgen in je eigen ware aard om zo de weg te openen naar een bevrijde manier van leven. Dat betekent niet dat je op een kussentje moet gaan zitten mediteren. Nee, humor is één van de belangrijkste aspecten van ‘Leven volgens Zen’.

Zet jezelf of je lief eens lekker in het zonnetje met een heerlijke Verwendag en kom op zondag 31 maart naar Brabant Sauna en maak kennis met ZIN IN ZEN, een verwendag speciaal voor vrouwen.

Klik hier en lees hoe deze dag eruit ziet